Szentendrei Evangélikus Gyülekezet
2000 Szentendre, Luther tér 1.    Tel.: (06 26) 303-459


Aktuális
Hirdetések
Igehirdetések
Napi ige
Galéria
Naptár
Alkalmaink

Hírlevél

Ébredés
Médiatár
Archív

Bemutatkozunk
Elérhetőségek
Alapítvány
Óvoda
Hitoktatás
Társoldalak

Frissítve:
2020/09/19

Hirdetések     (Az aláhúzott szövegekre kattintva további részletek olvashatóak)

Imakört indítottunk, amelybe hívogatjuk az imádságra és imádkozásra nyitott testvéreket. Legközelebbi alkalmunkat szeptember 24-én, csütörtökön este fél 8-tól tartjuk a gyülekezeti teremben.

Az őszi balatonszárszói gyülekezeti hétvégénket október 2-től 4-ig tartjuk. Részleteket ide kattintva olvashatunk. Jelentkezési határidő szeptember 20., vasárnap. Bízunk benne, hogy ezúttal nem kell elhalasztanunk ezt a drága alkalmat a pandémia erősödése miatt.

A gyülekezeti munkaév elején Horváth-Hegyi Olivér lelkész úr minden csoporttal külön egyeztet az első alkalmak megtartásáról.

A gyülekezet vezetése úgy döntött, hogy a mai naptól kezdődően a létszámkorlátunk megtartása érdekében 11 órától is tartunk istentiszteletet, amelyre elsősorban a gyerekekkel érkező családjainkat várjuk. Vasárnapi iskolai foglalkozás a 11 órai istentisztelet alatt lesz. Bízunk benne, hogy a gyülekezet ilyen módon történő kettéosztása rövid ideig tart. A Szentlélek Úristen tartsa egybe gyülekezetünket!

Szeretettel kérjük a gyülekezetet a járványra vonatkozó szabályok betartására a magunk és testvéreink érdekében.

Buzdítjuk a gyülekezet tagjait, hogy a vírus alatt megváltozott istentiszteleti- és gyülekezeti élet ellenére adományainkkal segítsük gyülekezetünket, hogy elkerüljük az anyagi nehézségeket. Köszönetet mondunk a templomban összegyűjtött és az átutalt perselypénzért, egyházfenntartói járulékért, adományokért. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományok felhasználásán!

Hirdetésünk minden tárgyát Isten kegyelmébe ajánljuk. Isten békessége, amely minden emberi értelmet fölülmúl, őrizze meg szívünket és gondolatainkat az Úr Jézus Krisztusban! Ámen.